Bruk detaljsiden for bestillingen til å administrere en enkeltbestilling, inkludert billetter, kommunikasjon med deltakere, bestillingsstatus og arrangementspecifikke verktøy. Hvis du vil ha informasjon om bestillingsstatuser, kan du se Bestillingsdetaljer og statuser.
Åpne en bestilling
- Velg Salg i hovedmenyen.
- Finn bestillingen du vil administrere.
- Klikk på
på bestillingen.
Detaljsiden for bestillingen åpnes. Tilgjengelige handlinger avhenger av arrangementets innstillinger og bestillingsstatusen. De fleste handlingsknappene vises øverst på siden.
Tilgjengelige handlinger
Transaksjoner
Velg Transaksjoner for å åpne Saldo-siden med transaksjonene filtrert for den bestillingen.
Tilgjengelig for:
Alle nettbestillinger.
Skriv ut billett
Velg Skriv ut billett for å skrive ut billetten eller billettene i billettluken.
Tilgjengelig for:
Bekreftede, kansellerte eller refunderte bestillinger for arrangementer som er konfigurert med billettdistribusjon.
Send billett
Velg Send billett for å sende en e-post med bestillingsbekreftelse som inneholder en billettlenke.
Tilgjengelig for:
Bekreftede bestillinger for arrangementer som er konfigurert med billettdistribusjon.
Send lenke
Velg Send lenke for å sende en e-post med bestillingsbekreftelse som inneholder en egendefinert handlingslenke.
Seksjonen Handlingslenke under kundeinformasjonen viser også den genererte individuelle lenken for bestillingen, som du kan kopiere.
Tilgjengelig for:
Bekreftede bestillinger for arrangementer som er konfigurert for distribusjon av egendefinerte handlingslenker.
Melding
Velg Melding for å sende en individuell e-postmelding til deltakeren.
Tilgjengelig for:
Ubekreftede, bekreftede, kansellerte eller refunderte bestillinger.
Status
Velg Status for å endre bestillingsstatusen. Du finner trinnvis veiledning om hvordan du kansellerer eller refunderer en bestilling, i Kanselleringer og refusjoner.
- Bestillinger som er gjennomført via billettlukekanalen, kan flyttes frem og tilbake mellom Bekreftet, Kansellert og Refundert.
- Bestillinger som er gjennomført via nettkanalen, kan bare flyttes fremover: Bekreftet → Kansellert → Refundert.
Tilgjengelig for:
Bekreftede, kansellerte eller refunderte bestillinger.
Rediger
Velg Rediger for å åpne bestillingen i billettlukeoppsettet. For arrangementer med salkart er de bestilte setene valgt.
Bestillinger i billettluken kan redigeres. Nettbestillinger åpnes i skrivebeskyttet modus.
Tilgjengelig for:
Alle bestillinger.
Betalingslenke
Velg Betalingslenke for å åpne et popup-vindu med den genererte betalingslenken. Du kan kopiere lenken eller sende den direkte til mottakeren. Hvis bestillingen ikke har noen e-postadresse for kunden, er bare kopieringsalternativet tilgjengelig.
Tilgjengelig for:
Ventende bestillinger opprettet via billettluken med forespurt nettbetaling.
Slett
Velg Slett for å slette bestillingen. Bestillinger som er gjennomført på nett, kan ikke slettes.
Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kansellerer en betalingsforespørsel, kan du se Kanselleringer og refusjoner.
Tilgjengelig for:
Kun administratorer, for kansellerte bestillinger i billettluken.