Brug siden med bookingoplysninger til at administrere en enkelt booking, herunder billetter, kommunikation med deltagere, bookingstatus og eventspecifikke værktøjer. Du kan finde oplysninger om bookingstatusser i Bookingoplysninger og -statusser.
Åbn en booking
- Vælg Salg i hovedmenuen.
- Find den bookingordre, du vil administrere.
- Klik på
på ordren.
Siden med bookingoplysninger åbnes. De tilgængelige handlinger afhænger af eventets indstillinger og bookingstatussen. De fleste handlingsknapper vises øverst på siden.
Tilgængelige handlinger
Transaktioner
Vælg Transaktioner for at åbne siden Saldo med transaktionerne filtreret for den pågældende ordre.
Tilgængelig for:
Alle onlineordrer.
Udskriv billet
Vælg Udskriv billet for at udskrive billetten eller billetterne i billetkontoret.
Tilgængelig for:
Bekræftede, annullerede eller refunderede ordrer for events, der er konfigureret med billetdistribution.
Send billet
Vælg Send billet for at sende en e-mail med bookingbekræftelse, der indeholder et billetlink.
Tilgængelig for:
Bekræftede ordrer for events, der er konfigureret med billetdistribution.
Send link
Vælg Send link for at sende en e-mail med bookingbekræftelse, der indeholder et tilpasset handlingslink.
Afsnittet Handlingslink under kundeoplysningerne viser også det genererede individuelle link til bookingen, som du kan kopiere.
Tilgængelig for:
Bekræftede ordrer for events, der er konfigureret til distribution af tilpassede handlingslinks.
Besked
Vælg Besked for at sende en individuel e-mailbesked til deltageren.
Tilgængelig for:
Ubekræftede, bekræftede, annullerede eller refunderede ordrer.
Status
Vælg Status for at ændre bookingstatussen. Du kan finde trinvis vejledning om annullering eller refundering af en booking i Annulleringer og refunderinger.
- Bookinger, der er gennemført via billetkontorkanalen, kan skifte frem og tilbage mellem Bekræftet, Annulleret og Refunderet.
- Bookinger, der er gennemført via onlinekanalen, kan kun gå fremad: Bekræftet → Annulleret → Refunderet.
Tilgængelig for:
Bekræftede, annullerede eller refunderede ordrer.
Rediger
Vælg Rediger for at åbne bookingen i billetkontorets layout. For et event med en salsplan er de bookede pladser valgt.
Bookinger fra billetkontoret kan redigeres. Onlinebookinger åbnes i skrivebeskyttet tilstand.
Tilgængelig for:
Alle bookinger.
Betalingslink
Vælg Betalingslink for at åbne en pop op-meddelelse med det genererede betalingslink. Du kan kopiere linket eller sende det direkte til modtageren. Hvis ordren ikke har en kundes e-mailadresse, er kun kopieringsmuligheden tilgængelig.
Tilgængelig for:
Afventende ordrer oprettet via billetkontoret med anmodet onlinebetaling.
Slet
Vælg Slet for at slette bookingordren. Ordrer, der er gennemført online, kan ikke slettes.
Du kan finde oplysninger om annullering af en betalingsanmodning i Annulleringer og refunderinger.
Tilgængelig for:
Kun administratorer og kun for annullerede ordrer fra billetkontoret.