Käytä ajoitetun Ohjelmakohteen asetusvalikkoa hallitaksesi myyntiä, viestiäksesi osallistujien kanssa, viedäksesi vierastietoja ja käyttääksesi tapahtumakohtaisia työkaluja. Lisätietoja Ohjelman tiloista ja niiden soveltamisajankohdista on artikkelissa Ohjelman asettelun ja tapahtumien tilojen selitys.
- Valitse päävalikosta Ohjelma.
- Etsi ajoitettu tapahtumakohde, jota haluat hallita.
- Napsauta kohteen painiketta
.
Käytettävissä olevat toiminnot riippuvat tapahtuman tilasta ja varaushistoriasta.
Tarkastele tapahtuman tilastoja
Avaa Tilastot-sivu napsauttamalla Tilastot. Sivulla on valmiiksi määritetyt suodattimet valitulle tapahtumalle. Se suodattaa tapahtuman ja asettaa kalenterin ajaksi ”Koko ajan”. Näin saat kattavat tiedot vain kyseisestä tapahtumasta.
Jaa ajoitettu tapahtuma
Avaa jakamisvaihtoehdot napsauttamalla Jaa. Ne tarjoavat samat jakamisominaisuudet kuin tapahtumaa jaettaessa, mutta tässä luotu lyhyt linkki ohjaa suoraan kyseisen ajoitetun tapahtumapäivän kassalle.
Käytä tätä vaihtoehtoa, kun jaat linkin sosiaalisen median kassalle.
Lisätietoja tapahtumatason jakamisvaihtoehdoista, kuten yhteisjärjestäjistä, seurantalinkeistä ja tapahtumawidgeteistä, on artikkelissa Jakaminen ja upottaminen.
Avaa lipun tarkistus
Avaa lipun tarkistussivu napsauttamalla Lipun tarkistus. Se lisää skannerille lisärajoituksen, jolloin se skannaa vain valittuun tapahtumaan myönnetyt liput.
Vie vieraslista
Lisätietoja myönnettyjen lippujen ja asiakastietojen lataamisesta PDF- tai CSV-tiedostona on artikkelissa Vieraslistan vieminen Ohjelmasta.
Lähetä viesti tapahtuman yleisölle
Lisätietoja viestin lähettämisestä asiakkaille, joilla on vahvistettu varaus tapahtumaan, on artikkelissa Viestin lähettäminen tapahtuman yleisölle.
Avaa tai sulje myynti
Tapahtuman tilasta riippuen asetusvalikossa näkyy joko Avaa myynti tai Sulje myynti.
Muuta tapahtuman tilaa napsauttamalla käytettävissä olevaa painiketta:
- Avaa myynti avaa tapahtuman ostettavaksi.
- Sulje myynti sulkee verkkomyynnin.
Jos tapahtuma on tilassa Odottaa, voit lukita paikat ennen myynnin aloittamista. Ohjeet tähän ovat artikkelissa Paikkojen lukitseminen.
Tee täydellinen muokkaus
Ajoitettu tapahtuma voidaan muokata kokonaan vain, kun molemmat seuraavista ehdoista täyttyvät:
- Sen tila on Odottaa tai Suljettu myynti.
- Sillä ei ole vielä varauksia.
Tee täydellinen muokkaus napsauttamalla tapahtuman asetuksissa Muokkaa.
Jos Muokkaa ei ole käytettävissä:
- Tarkista, että tapahtuman tilaksi on asetettu Suljettu myynti.
- Jos tila on jo Suljettu myynti ja Muokkaa ei edelleenkään ole käytettävissä, ensimmäinen varaustilaus on tehty eikä tapahtumaa voi enää muokata kokonaan.
- Napsauta sen sijaan Asetukset, jos haluat tehdä rajattuja muutoksia ajoitetun tapahtuman asetuksiin.
Lisätietoja alkuperäisestä ajoitusprosessista on artikkelissa Tapahtuman ajoittaminen Ohjelmassa.
Peruuta tapahtuma
Jos haluat peruuttaa ajoitetun tapahtuman, muuta sen tilaksi ensin Sulje myynti, jotta Peruuta-painike tulee näkyviin. Katso täydellinen vaiheittainen peruutusohje, mukaan lukien asiakasilmoitukset ja hyvitykset, artikkelista Tapahtuman peruuttaminen.
Jos mahdollista, aikatauluta tapahtuma uudelleen sen peruuttamisen sijaan. Entase tukee helppoa uudelleenaikataulutusta yhdellä napsautuksella: liput vahvistetaan uudelleen uudelle päivämäärälle ja osallistujat saavat ilmoituksen muutoksesta.