Medarrangører lar deg dele en produksjon med en annen arrangør på Entase, slik at begge parter kan samarbeide om det samme arrangementet. Denne artikkelen forklarer hvordan du setter opp medarrangører, hva hver rolle kan gjøre, og hvordan delte arrangementer vises i hver arrangørs program.
Dele en produksjon med en medarrangør
Slik åpner du panelet Medarrangører:
- Gå til siden Arrangementer.
- Finn arrangementet du vil dele, og klikk på
. - Åpne fanen Medarrangører i delingsvinduet.
Slik legger du til en medarrangør: - Søk etter arrangøren på navn.
- Velg arrangørprofilen deres.
- Vent til arrangøren godtar invitasjonen.
Den inviterte medarrangøren mottar et varsel øverst på siden Arrangementer. Samarbeidet starter først etter at vedkommende har godtatt invitasjonen.
Slik fungerer medarrangører
Når invitasjonen er godtatt, vises arrangementet i begge arrangørenes programmer. Hver medarrangør ser bare datoene de selv har planlagt, mens arrangementseieren ser alle planlagte datoer.
Eksempel: hver arrangør planlegger en dato
Arrangør 1 deler et arrangement med arrangør 2 og arrangør 3:
- Arrangør 1 planlegger arrangementet i New York.
- Arrangør 2 planlegger det i London.
- Arrangør 3 planlegger det i Sofia. Arrangør 1 har tilgang til datoene i New York, London og Sofia. Arrangør 2 har bare tilgang til datoen i London, og arrangør 3 har bare tilgang til datoen i Sofia.
Eksempel: bare eieren planlegger datoer
Arrangør 1 deler et arrangement med arrangør 2 og arrangør 3, og planlegger deretter datoer i Atlanta og San Francisco.
Arrangør 1 har tilgang til begge datoene. Arrangør 2 og 3 har ikke tilgang til noen av datoene fordi de ikke har planlagt dem.
Hva medarrangører kan gjøre
Etter å ha godtatt den delte produksjonen kan en medarrangør:
- Salg i billettkontor – selge billetter og behandle reservasjoner via sitt eget billettkontor på vegne av arrangementet.
- Statistikk – se salgs- og oppmøtedata for den delte produksjonen.
- Meldinger til publikum – sende meldinger til billettinnehavere for den delte produksjonen.
- Vise bestillinger – bla gjennom og slå opp individuelle bestillinger som er gjort for arrangementet.
Fjerne en medarrangør eller slutte å dele et arrangement
Arrangementseieren kan når som helst fjerne en medarrangør:
- Åpne arrangementets delingsvindu ved å klikke på
på siden Arrangementer. - Åpne fanen Medarrangører.
- Klikk på Fjern ved siden av medarrangøren.
En medarrangør kan også fjerne arrangementet fra sin egen konto ved å klikke på ikonet for å slutte å dele under arrangementselementet. De mister tilgangen til arrangementet med mindre eieren deler det med dem på nytt.