Du kan når som helst logge ut av Entase-kontoen din fra kontomenyen. Ser du etter kontoinnstillinger i stedet? Se Innstillinger for personlig konto.
Fremgangsmåte
- Klikk på navnet ditt øverst til høyre på en hvilken som helst side for å åpne kontomenyen.
- Velg Logg ut fra rullegardinmenyen.
Du blir umiddelbart logget ut og videresendt til innloggingssiden.
Tips
- Delte eller offentlige datamaskiner – logg alltid ut etter hver økt for å bidra til å holde kontoen din sikker.
- Flere faner – når du logger ut i én fane, blir du logget ut av alle åpne Entase-faner i samme nettleser.
- Forbli innlogget – for å forbli innlogget på din personlige enhet, kan du bare lukke nettleservinduet uten å logge ut.