# Logg ut

> Slik logger du ut av din personlige Entase-konto.

Du kan når som helst logge ut av Entase-kontoen din fra kontomenyen. Ser du etter kontoinnstillinger i stedet? Se [Innstillinger for personlig konto](/organizers/personal-account/personal-account-settings.md).

## Fremgangsmåte

1. Klikk på navnet ditt øverst til høyre på en hvilken som helst side for å åpne kontomenyen.
2. Velg **Logg ut** fra rullegardinmenyen.

Du blir umiddelbart logget ut og videresendt til innloggingssiden.

## Tips

- **Delte eller offentlige datamaskiner** – logg alltid ut etter hver økt for å bidra til å holde kontoen din sikker.
- **Flere faner** – når du logger ut i én fane, blir du logget ut av alle åpne Entase-faner i samme nettleser.
- **Forbli innlogget** – for å forbli innlogget på din personlige enhet, kan du bare lukke nettleservinduet uten å logge ut.
