Wyloguj się ze swojego konta Entase w dowolnym momencie z menu konta. Szukasz ustawień konta? Zobacz Ustawienia konta osobistego.
Kroki
- Kliknij swoje imię i nazwisko w prawym górnym rogu dowolnej strony, aby otworzyć menu konta.
- Z listy rozwijanej wybierz Wyloguj się.
Zostaniesz natychmiast wylogowany(-a) i przekierowany(-a) na stronę logowania.
Wskazówki
- Komputery współdzielone lub publiczne – zawsze wylogowuj się po każdej sesji, aby zwiększyć bezpieczeństwo swojego konta.
- Wiele kart – wylogowanie się na jednej karcie powoduje wylogowanie ze wszystkich otwartych kart Entase w tej samej przeglądarce.
- Pozostawanie zalogowanym(-ą) – aby pozostać zalogowanym(-ą) na swoim urządzeniu osobistym, po prostu zamknij okno przeglądarki bez wylogowywania się.