Ze svého účtu Entase se můžete kdykoli odhlásit z nabídky účtu. Hledáte místo toho nastavení účtu? Viz Nastavení osobního účtu.
Postup
- Kliknutím na své jméno v pravém horním rohu libovolné stránky otevřete nabídku účtu.
- V rozbalovací nabídce vyberte možnost Odhlásit se.
Budete okamžitě odhlášeni a přesměrováni na přihlašovací stránku.
Tipy
- Sdílené nebo veřejné počítače – po každé relaci se vždy odhlaste, abyste pomohli udržet svůj účet v bezpečí.
- Více karet – odhlášením v jedné kartě se odhlásíte ze všech otevřených karet Entase ve stejném prohlížeči.
- Zůstat přihlášeni – chcete-li zůstat přihlášeni na svém osobním zařízení, jednoduše zavřete okno prohlížeče, aniž byste se odhlásili.