Logga ut från ditt Entase-konto när som helst via kontomenyn. Letar du efter kontoinställningar i stället? Se Inställningar för personligt konto.
Steg
- Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet på valfri sida för att öppna kontomenyn.
- Välj Logga ut i rullgardinsmenyn.
Du loggas ut direkt och omdirigeras till inloggningssidan.
Tips
- Delade eller offentliga datorer – logga alltid ut efter varje session för att skydda ditt konto.
- Flera flikar – om du loggar ut i en flik loggas du ut från alla öppna Entase-flikar i samma webbläsare.
- Fortsätt vara inloggad – om du vill förbli inloggad på din personliga enhet stänger du bara webbläsarfönstret utan att logga ut.