Du kan slette et arrangement fra Events når det ikke lenger er planlagt i Program og ikke har noen bestillinger.
Slett et arrangement
- Åpne Events fra hovedmenyen.
- Finn arrangementet du vil fjerne.
- Klikk på knappen Slett under arrangementet.
Før du sletter
Du kan ikke slette et arrangement i noen av disse situasjonene:
- Arrangementet har planlagte programpunkter i Program. Du må først avlyse de planlagte programpunktene og slette dem.
- Arrangementet har minst én bestilling.
Du kan heller ikke slette et arrangement som er delt med deg. Bare arrangøren som opprettet arrangementet, kan slette det.
Hvis du bare vil fjerne et gammelt arrangement fra standardvisningen i Events og nedtrekksmenyen for planlegging i Program, kan du arkivere arrangementet i stedet.