# Slette et arrangement

> Slett et arrangement fra Events etter at du har fjernet de planlagte programpunktene, forutsatt at det ikke har noen bestillinger.

Du kan slette et arrangement fra **Events** når det ikke lenger er planlagt i Program og ikke har noen bestillinger.

## Slett et arrangement

1. Åpne **Events** fra hovedmenyen.
2. Finn arrangementet du vil fjerne.
3. Klikk på knappen **Slett** under arrangementet.
## Før du sletter

Du kan ikke slette et arrangement i noen av disse situasjonene:

- Arrangementet har planlagte programpunkter i Program. Du må først [avlyse de planlagte programpunktene](/organizers/events-and-program/program-event-actions-and-settings.md) og slette dem.
- Arrangementet har minst én bestilling.
Du kan heller ikke slette et arrangement som er delt med deg. Bare arrangøren som opprettet arrangementet, kan slette det.

Hvis du bare vil fjerne et gammelt arrangement fra standardvisningen i Events og nedtrekksmenyen for planlegging i Program, kan du [arkivere arrangementet i stedet](/organizers/events-and-program/archiving-and-unarchiving-an-event.md).
