Centrum wiedzy Blog
brightness_6
  • Motyw
  • brightness_6 Automatyczny
  • brightness_7 Jasny
  • brightness_2 Ciemny
language Polski pl
Język ✕
  • Dansk
  • Deutsche
  • Eesti
  • English
  • Español
  • Français
  • Hrvatski
  • Italiano
  • Latviešu
  • Lietuvių
  • Lëtzebuergesch
  • Magyar
  • Malti
  • Nederlands
  • Norsk
  • Polski
  • Português (BR)
  • Português (PT)
  • Română
  • Slovenčina
  • Slovenščina
  • Srpski
  • Suomi
  • Svenska
  • Türkçe
  • Čeština
  • Ελληνικά
  • Български
  • Русский
  • Українська
  • 中文 (香港)
  • 日本語
Zaloguj się
Deweloperzy Blog
Zaloguj się
Strona główna chevron_right Organizatorzy chevron_right Zespół chevron_right Przegląd zarządzania zespołem
search Szukaj

Przegląd zarządzania zespołem

Dowiedz się, jak dodawać członków zespołu do profilu partnera, usuwać ich i zmieniać ich role na stronie Zespół.

description Wyświetl jako Markdown

Strona Zespół pokazuje wszystkie osoby, które mają dostęp do Twojego profilu partnera, i pozwala kontrolować, co każda z nich może robić. Z tego miejsca możesz zapraszać nowych członków, aktualizować ich role i w razie potrzeby usuwać dostęp.

Wyświetlanie zespołu

Otwórz stronę Zespół z głównej nawigacji profilu partnera. Każdy wiersz zawiera imię i nazwisko członka zespołu, adres e-mail oraz jego aktualną rolę.

Dodawanie członka zespołu

  1. Na stronie Zespół kliknij , aby otworzyć formularz zaproszenia.
  2. Wprowadź adres e-mail tej osoby.
  3. Wybierz rolę, którą chcesz jej przypisać (zobacz sekcję Role poniżej).
  4. Potwierdź zaproszenie. Osoba otrzyma wiadomość e-mail z linkiem umożliwiającym zaakceptowanie zaproszenia i dołączenie do Twojego profilu.

Do czasu zaakceptowania zaproszenia jej status będzie wyświetlany jako Oczekujące.

Zmiana roli członka zespołu

  1. Znajdź członka zespołu na liście.
  2. Otwórz listę rozwijaną Rola w jego wierszu.
  3. Wybierz nową rolę. Zmiana zostanie zastosowana natychmiast – nie jest wymagane potwierdzenie.

Usuwanie członka zespołu

  1. Znajdź członka zespołu, którego chcesz usunąć.
  2. Kliknij przycisk usuwania w jego wierszu. Członek zespołu natychmiast utraci dostęp do Twojego profilu partnera.

Uwaga: Nie możesz usunąć siebie z zespołu. W razie potrzeby poproś o to innego członka zespołu z odpowiednimi uprawnieniami.

Role

Każda rola określa, co członek zespołu może widzieć i robić w Twoim profilu partnera. Podczas dodawania lub edytowania członka wybierz rolę odpowiadającą poziomowi dostępu, którego potrzebuje:

  • Administrator – ma pełny dostęp do Twojego profilu partnera.
  • Moderator – ma pełny dostęp z wyjątkiem Ustawień i wypłat.
  • Kasjer – może prowadzić sprzedaż w kasie i ma dostęp do statystyk, kuponów oraz polityk cenowych.
  • Bileter – może wyłącznie weryfikować bilety.

Przypisz rolę z najmniejszym zakresem uprawnień, która nadal pozwala danej osobie wykonywać jej pracę; pełne zestawienie znajdziesz w artykule Role i uprawnienia.

Czy ten artykuł był pomocny?
explore Organizatorzy
  • Pierwsze kroki
  • Wydarzenia i program
  • Udostępnianie i osadzanie
  • Kasa biletowa i sprzedaż
  • Statystyki
  • Saldo i wypłaty
  • Ustawienia
  • Zespół
  • Sceny
  • Bilety
  • Rabaty
  • Segmenty
  • Konto osobiste
menu_book Więcej w Zespół
  • Role i uprawnienia
Dowiedz się, jak korzystać z Entase.
© 2026 Entase, Inc.

Entase

  • Wydarzenia
  • Zarejestruj się

Platforma

  • Cennik
  • Globalny zasięg
  • Integracja
  • Narzędzia marketingowe
  • Narzędzia do rezerwacji
  • Współpraca

Przypadki użycia

  • Teatr i opera
  • Koncerty i imprezy
  • Wystawy, targi i festiwale
  • Muzea i atrakcje
  • Wycieczki i doświadczenia
  • Warsztaty i seminaria
  • Pozyskiwanie funduszy
  • Turnieje

Centrum wiedzy

  • Organizatorzy
  • Uczestnicy
  • Deweloperzy
  • Blog

Informacje prawne

  • Warunki korzystania
  • Polityka prywatności
  • Polityka plików cookie
search Masz pytania? Szukaj
auto_awesome LLM? Przeczytaj llms.txt
support_agent Potrzebujesz pomocy? Rozpocznij czat