Siden Team viser alle som har tilgang til partnerprofilen din, og lar deg styre hva hver enkelt kan gjøre. Herfra kan du invitere nye medlemmer, oppdatere rollene deres og fjerne tilgangen ved behov.
Se teamet ditt
Åpne siden Team fra hovednavigasjonen i partnerprofilen din. Hver rad viser et teammedlems navn, e-postadresse og nåværende rolle.
Legge til et teammedlem
- På siden Team klikker du på
for å åpne invitasjonsskjemaet. - Skriv inn personens e-postadresse.
- Velg rollen du vil tildele vedkommende (se Roller nedenfor).
- Bekreft invitasjonen. Personen mottar en e-post med en lenke for å godta invitasjonen og bli med i profilen din.
Inntil personen godtar invitasjonen, vises statusen som Ventende.
Endre rollen til et medlem
- Finn teammedlemmet i listen.
- Åpne rullegardinmenyen Rolle på personens rad.
- Velg den nye rollen. Endringen trer i kraft umiddelbart – det kreves ingen bekreftelse.
Fjerne et teammedlem
- Finn teammedlemmet du vil fjerne.
- Klikk på fjern-knappen på personens rad. Medlemmet mister umiddelbart tilgangen til partnerprofilen din.
Merk: Du kan ikke fjerne deg selv fra teamet. Be et annet teammedlem med tilstrekkelige tillatelser om å gjøre dette ved behov.
Roller
Hver rolle styrer hva et teammedlem kan se og gjøre i partnerprofilen din. Når du legger til eller redigerer et medlem, velger du rollen som passer med tilgangsnivået personen trenger:
- Administrator – har full tilgang til partnerprofilen din.
- Moderator – har full tilgang bortsett fra Innstillinger og uttak.
- Kassemedarbeider – kan foreta salg i billettluken og få tilgang til statistikk, kuponger og prispolicyer.
- Plassanviser – kan kun validere billetter.
Tildel den minst omfattende rollen som fortsatt lar personen utføre jobben sin. Se Roller og tillatelser for en fullstendig oversikt.