Når delvis redigering er tilgjengelig
Når et planlagt arrangement har minst én bestilling, låses det, og du kan bare gjøre delvise endringer via siden Innstillinger. For å redigere alt bruker du Rediger i stedet og følger Planlegge et arrangement i programmet eller Redigere et arrangement.
Slik åpner du innstillingene for det planlagte arrangementet:
- Velg Program fra hovedmenyen.
- Finn det planlagte arrangementet du vil administrere.
- Klikk på
på arrangementet. - Klikk på Innstillinger.
Dette kan du endre
- Priser, billettyper og prispolicy: Oppdater billettpriser, kapasitet, synlighet og prispolicyen, der dette er tilgjengelig for arrangementstypen.
- Gebyrer: Endre hvordan gebyrer beregnes og fordeles mellom deg og kunden.
- Billettmaler og handlingslenker: Endre distribusjonen av billettmaler eller konfigurer en handlingslenke.
Hvis du ikke kan redigere en seksjon
Hvis en seksjon ikke viser
- Arrangementet er delt og ble opprettet av medarrangøren din. Bare medarrangørorganisasjonen kan redigere selve arrangementet. Du kan se innstillingene og administrere bestillinger.
- Teamrollen din har ikke tillatelse til å redigere arrangementer. Bare roller med
Moderatoreller høyere kan legge til eller redigere arrangementer.