Når et planlagt arrangement har bookinger, kan du bruke Tilgang-innstillingene til å endre distribusjonen av billettmaler eller handlingslenken uten å utføre en fullstendig redigering. Se Delvise redigeringer av et planlagt arrangement for en oversikt over de tilgjengelige begrensede endringene.
Åpne tilgangsinnstillingene
- Velg Program fra hovedmenyen.
- Finn det planlagte arrangementet du vil administrere.
- Klikk på
for arrangementet. - Klikk på Innstillinger for å åpne innstillingssiden.
- På siden Innstillinger finner du seksjonen Tilgang og klikker på
øverst til høyre i seksjonen. Et popup-vindu med tilgangsalternativer åpnes.
Hvis det ikke finnes noen
i seksjonen Tilgang, kan ett av følgende gjelde:
- Arrangementet er delt og ble opprettet av medverten din. Bare medvertsorganisasjonen kan redigere selve arrangementet. Du har skrivebeskyttet tilgang til innstillingene og kan administrere bookingene.
- Du har ikke tilstrekkelige teamtillatelser. Bare roller på nivået
Moderatoreller høyere kan legge til eller redigere arrangementer.
Merk: Hvis arrangementet har statusen Venter eller Avsluttet salg, kan du se Rediger i stedet for Innstillinger. Velg Rediger for å utføre en fullstendig redigering av arrangementet, inkludert endringer i tilgang. Se Planlegge et arrangement i Program.
Rediger billettmalen
Velg Billett i popup-vinduet med tilgangsalternativer for å endre distribusjonen av billettmaler.
Du kan velge om du vil bruke:
- En felles billettmal for alle kanaler.
- Separate billettmaler for nett- og kassekanalene.
Bruk Billettoversikt til å administrere billettmalene som er tilgjengelige for arrangementene dine. Se Opprette en billettmal for å bygge eller oppdatere selve malen.
Rediger handlingslenken
Velg Handlingslenke i popup-vinduet med tilgangsalternativer for å konfigurere handlingslenken for arrangementet.
Konfigurer knappetekstene for handlingslenken og URL-plassholderne. Plassholderne fyller inn arrangementspecifikke verdier i URL-en til handlingslenken.