# Deconectare

> Cum să vă deconectați din contul personal Entase.

Vă puteți deconecta oricând din contul Entase din meniul contului. Căutați în schimb setările contului? Consultați [Setări cont personale](/organizers/personal-account/personal-account-settings.md).

## Pași

1. Faceți clic pe numele dvs. din colțul din dreapta sus al oricărei pagini pentru a deschide meniul contului.
2. Selectați **Deconectare** din lista derulantă.

Veți fi deconectat(ă) imediat și redirecționat(ă) către pagina de autentificare.

## Sfaturi

- **Calculatoare partajate sau publice** – deconectați-vă întotdeauna după fiecare sesiune pentru a vă proteja contul.
- **Mai multe file** – deconectarea dintr-o filă vă deconectează din toate filele Entase deschise în același browser.
- **Menținerea autentificării** – pentru a rămâne autentificat(ă) pe dispozitivul personal, închideți pur și simplu fereastra browserului fără să vă deconectați.
